Adakah anda salah seorang dari mereka.

yes  usahawan

yes bakal usahawan

yes peniaga online kecil-kecilan

yes berniaga secara dropship atau agen pada produk orang lain

yes kaki shopping online

yes atau baru nak berjinak-jinak dalam perniagaan?

Nak tak kalau saya nak bantu anda untuk dapatkan PRODUK JUALAN TERUS DARI PEMBEKAL DI CHINA dengan HARGA YANG RENDAH dan MURAH TANPA perlu  PERGI KE CHINA dan boleh order pada kuantiti SERENDAH 1 UNIT?

Jika YA, ada berada di laman web yang betul!

Sebelum itu, izinkan saya memperkenalkan diri saya.

Nama saya Ismail Arsad, saya mula berniaga secara online sejak 2006 dan Alhamdulilah sehingga sekarang masih lagi berniaga secara online secara sepenuh masa. Saya sudah berniaga di beberapa platform seperti Lelong, Ebay, Mudah, Facebook dan Instagram. Saya melihat hari demi hari, peniaga online tumbuh bak cendawan selepas hujan, jadi, apa yang saya dapat perhatikan, ada segelintir pembekal barangan mengambil kesempatan.

Jadi ramai peniaga sama ada yang dah lama mahupun yang baru nak bermula hadapi masalah seperti :

 

crying Harga Kos Barang Mahal

crying Pesaing terlalu ramai dan ada yang mula main harga

crying  Tak Tahu Nak Cari Pembekal Dimana

 crying Pembekal Kenakan Harga Yang  Tinggi ( lagi-lagi lepas GST )

crying  Kadar Keuntungan Sedikit Kerana Kos Produk Tinggi

crying  Nak Cari Pembekal Yang Lebih Murah Tapi Tak Tahu Dimana

 crying Rasa Nak Order Terus Dari China, Tapi Dengar Kata Kena Beli Borong Baru Dapat Murah

 

Dan banyak lagi, terutama berkaitan kos dan pembekal produk jualan.

Saya juga dulu punyai masalah yang sama sehinggalah saya pergi sendiri ke Guangzhou China untuk melihat dan membeli barang-barang untuk dijual. Dari situ saya mula berkenalan dengan rakan-rakan peniaga disana akhirnya sekarang saya tak perlu pergi kesana dah pun cuma order terus dari sini sahaja.

Anda pasti dapat bayangkan betapa murahnya barangan bila saya kata saya terus ambil di Guangzhou atau China kan?

Okay cuba lihat beberapa contoh ni.

Yang ni tengah FAMOUS di Facebook sekarang. 

Baju Support Tulang Belakang.

Harga orang jual di Facebook RM70.

Pembekal Tempatan ada yang jual sehingga RM30 seunit.

Harga di China antara 28.90 Yuan je ( Rm20++ )

ada yang boleh dapat lagi murah

Produk ini saya sendiri pernah jual dulu. Harga jualan di Facebook CUMA RM50.

Tapi berapa harga modal?

Bawah kiri = harga supplier tempatan
Bawah kanan = harga supplier China  ( 1 yuan = RM0.70) = Rm4.xx


Yang ini pula. Harga jual kalau untuk 2m ni tak mahal. Cuma RM350-RM400.

Tapi tgk harga modal.. ermm. 166 yuan je.

Adalah dalam RM120 kalau convert.

Mahal ke murah?

Yang ini lagi BEST.. saya tak tahu berapa harga market di Malaysia sekarang.

Tapi TAK  pernah jumpa BAWAH RM100

Tapi bila tengok harga dari pembekal.. 

WOW! Serendah RM75 je?

 

Sekarang semua dah mula terliur kan?

Tetapi ada segelintir rakan-rakan dan mungkin anda juga memikirkan

sad Belum ada kos yang cukup untuk ke China

sad Tak ada masa nak pergi

sad Takut nak pergi

sad Tidak mahir selok belok disana

sad Jika pergi pun tak tahu nak cari barang bagaimana dan dimana

Tapi! TAK PERLU RISAU! Sebab sebenarnya, TANPA perlu pergi ke sana pun anda boleh lakukan pembelian SECARA ONLINE dari Malaysia

Jadi, beberapa bulan lepas saya terpanggil untuk mengadakan beberapa siri kelas untuk mengajar para-para usahawan dan bakal usahawan betapa mudahnya untuk membeli barangan terus dari China secara Online. Antara platform yang saya dedahkan pada mereka adalah melalui Taobao.

Batch 1

Batch 2

Yang menariknya walaupun nama kelasnya berkaitan borong china secara online, tetapi sebenarnya nak beli SECARA 1 UNIT pun boleh dapat pada harga yang rendah, adakala lagi rendah dari pembekal tempatan.

Lihat apa kata peserta-peserta kelas tersebut :

Tak cukup dengan itu, ada yang dalam kelas pun dah terus buat belian, dan ada yang balik dari kelas pun dah cuba buat belian pertama. Yang bestnya, barang sampai dalam tempoh 5-7 hari masa bekerja je.

Rekod saya paling cepat dapat barang 4 hari masa bekerja. 

Ini sebahagian dari mereka yang TAKE ACTION

 

Tetapi ada ramai yang maklumkan pada saya tidak berkesempatan untuk hadir kekelas, ada yang jauh, terpaksa jaga anak dirumah, ada yang tersama dengan tarikh kelas-kelas yang lain dan beberapa masalah lagi walaupun mereka amat berminat untuk hadir.

Jadi disebabkan itu, saya ingin membantu mereka semua termasuk anda para usahawan dan bakal usahawan dengan 

Memperkenalkan....

Ebook Mudahnya Borong China Online.

 

Satu panduan lengkap step by step bagaimana anda nak lakukan pembelian terus dari china pada harga yang rendah.

Sekali lagi, walaupun namanya borong tetapi jangan risau kerana apa yang terkandung dalam ebook ini bakal membantu anda dari segi

Baiklah, sekarang, anda dah mula tertanya-tanya kan, apa yang terkandung dalam Ebook ini?

 

Apa yang bakal anda perolehi dari E-book ini ?

 

Bagi memudahkan pemahaman anda kandungan ebook akan menunjukkan contoh sebenar yang telah saya sendiri gunakan dan berdasarkan study case  dan pengalaman saya sendiri. Dan saya juga guide anda secara STEP BY STEP mana yang perlu dilakukan dahulu dan mana yang kemudian supaya anda tidak tersasar dan tersilap dalam beberapa perkara nanti.


Pengenalan dan Pendaftaran

Saya akan dedahkan dan kenalkan adan serba sedikit bagaimana proses pembelian barangan di web Taobao dan bagaimana anda boleh lakukan pendaftaran dengna sangat mudah, supaya tidak berlaku kesilapan terutama apabila hendak lakukan pembelian nanti


Teknik Lakukan Carian

Antara feedback yang saya terima dari ramai peserta, mereka sukar melakukan carian barangan untuk mendapatkan barangan pada harga yang betul-betul murah, kerana ada beberapa trik dan teknik yang dapat membantu bagi melakukan carian di web berbahasa cina ini.


Teknik Mengenal Trusted Seller

Salah satu kebimbangan terutama bila kita nak beli barangan di China adalah takut kena tipu kan? Jadi, dalam ebook ini juga saya guide anda cara bagaimana untuk mengenal pasti penjual yang dipercayai dan mudah untuk berurusan dengan mereka.


2 Kaedah Lakukan Tempahan Terus Ke Alamat Anda

Didalam ebook ini, saya akan guide anda STEP BY STEP cara mudah lakukan tempahan, seterusnya pembayaran yang mana boleh dilakukan menggunakan bank tempatan sehinggalah barangan tersebut sampai ke rumah anda.  


Kaedah Tempahan Barangan Sensetif

Terdapat beberapa barangan yang sukar dan tidak boleh ditempah terus melalui web ini, tetapi ada cara alternatif lain yang bakal saya tunjukkan didalam Ebook ini.

Return And Refund

Apa akan jadi jika barangan atau tempahan ada bermasalah? Sebenarnya jangan risau kerana ada cara anda boleh minta wang anda dikembalikan. Saya cover satu bab khas untuk kaedah return and refund. 

Teknik Borong Murah

Dalam web taobao ini, harga dah nampak murah, tapi, kalau nak borong pada kuantiti kecil seperti 10 boleh dapat lagi murah tak? Ada caranya bagi sesetengan barangan. Saya juga dedahakan bagaimana untuk dapatkan harga sedikit lebih rendah.

Kastam Dan Cukai

Terdapat beberapa trik untuk elakkan dari barangan sangkut di kastam dan dikenakan cukai. Ini cuma berdasarkan pengalaman saya. 

 


Bagaimana E-book ini dan dapat membantu anda dan adakah pelaburan anda memiliki E-book ini berbaloi?

Okay, saya ambil contoh, jika sebelum ini, anda buat dropship, atau ambil borong di pembekal tempatan, secara purata 100 unit sebulan, bagaimana jika anda boleh dapatkan produk tersebut pada harga kurang RM1 dari pembekal sedia ada? Anda dah jimat RM100 sebulan.

Tetapi bagaimana jika anda terus berurusan dengan pembekal barang tersebut terus dari China dengan perbezaan harga adakala mencecah RM10 lebih rendah berbanding pembekal tempatan, lagi-lagi jika anda buat dropship? Berapa anda jimat untuk 100 unit jualan anda sebulan tadi?

Itu baru utk 100 unit dah untuk sebulan.

Jika lebih?

 

Bagaimana untuk segera memiliki Ebook Mudahnya Borong China Online ini ?

 

Untuk memiliki ebook ini mudah sahaja. Anda hanya perlu klik butang tempahan dan terus lakukan tempahan anda.

Untuk menempah anda hanya perlu laburkan untuk pelaburan ilmu ini cuma sebanyak

 

RM238

RM199

RM179

RM150 

RM120

RM90

RM80

RM60 

Namun begitu jika anda bertindak pantas memiliki Ebook Mudahnya Borong China Online  ini maka anda sebenarnya bijak merebut peluang.

 

Atas dasar itulah maka saya sarankan, saya syorkan dan saya gesa namun bukan memaksa agar ANDA BERTINDAK

segera – klik butang tempahan – lakukan pelaburan

Ya Tuan Ismail Arsad, saya ingin buat tempahan Ebook Mudahnya Borong China Online ini dengan harga RM60.00 sekarang! serta mendapat jaminan kepuasan 100%  atau wang saya akan dikembalikan dalam masa 30 hari!


Pesanan Anda Dilindungi Oleh Jaminan Wang Balik 30 Hari Dari Kami


Yang benar,

Ismail Arsad

FB : www.facebook.com/ismailhjarsad 

Pengasas Manipulasi Instagram dan Panduan Lubuk Barang Murah 

 

p/s – Ramai peniaga cuba cari jalan untuk untuk kurangkan KOS PEMASARAN tapi mereka terlupa sebenarnya KOS PRODUK juga dapat dikurangkan jika mereka jumpa lubuk pembekal yang betul.

 

p/p/s – Panduan Mudahnya Borong China Online ini dapat membantu anda untuk mendapatkan barangan jualan pada harga yang rendah dari harga tempatan.

 

p/p/p/s – Hanya tindakan pantas sahaja yang akan menentukan kejayaan yang pantas. Jadi cepat bertindak dan klik butang tempahan.