Rahsia Yang Ramai Pembekal Borong Tak Nak Ramai Peniaga Tahu...

WOW! Sekarang Dah Boleh BELI BARANG DIRECT CHINA, Tak Payah Nak Pergi Sana, KLIK KLIK Je..Buat Order.. Lepas tu..Terus Tunggu Barang Sampai Depan Rumah!

( ...tak payah beli borong, beli satu unit pun boleh dapat murah kalau tahu caranya )

JIMAT MASA, TENAGA KOS KAPAL TERBANG, KOS HOTEL
NAK BELI UNTUK JUAL BOLEH, NAK SHOPPINGUNTUK SENDIRI PUN BOLEH.....
BOLEH JIMAT BANYAK WOOO...

Salam Semua..

Hai, Saya Ismail Arsad, peniaga online sejak beberapa tahun dahulu.. meh nak cerita sikit

Pada awalnya saya biasa ambil barang untuk dekat pemborong tempatan, tapi lama kelamaan harga dah makin naik, tu tak per lagi.. ada pemborong dah mula kacau market, mereka terus jual pada end user, dengan harga murah.. dekat sama dengan harga kita borong dengan mereka.. beza empat lima ringgit je.. kita nak cari makan macam mana kalau macam tu.. diorang dah lah ambik stok banyak, modal besar..

Sampai lah satu masa saya fade up, saya MESTI CARI JALAN macam mana nak dapatkan barang lagi murah dari beli dari diorang.. CUMA saya tahu, kesemua barang yang mereka beli adalah dari CHINA..

So, saya pun mula cari sampailah saya jumpa  beberapa lubuk BEST ni..

Mula-mula dulu, try lah deal dekat alibaba.com, tapi, situ kena beli ada minimum kuantiti, mcm 100 unit, 500 unit.. kita yang kecik-kecik baru nak test market ni mana mampu nak beli banyak macam tu..

Lama-lama barulah saya tahu, rupanya Alibaba Group ni, ada banyak lagi anak syarikat tempatan yang boleh tawarkan dengan harga yang jauhhhhh lebih rendah dari Alibaba.com dan Aliexpress.com

 

14054138_10208656080536968_8359160704976801844_n (1)

ISMAIL ARSAD

Trainer, Writer, The Magician

So, apa yang bestnya lubuk ni adalah.. 

✔ Saya tak perlu pergi China, boleh terus beli Online jerrr, jimat banyak benda..

✔ Harga yang ditawarkan boleh dapat lagi murah.. lebih kurang sama je harga tempatan kalau anda pergi sana

✔ Tak payah beli borong, beli 1 unit pun silap-silap ada yang lagi murah dari borong sini

✔ Ada ratusan ribu produk dalam ni, tinggal nak pilih je

Ya! Even peniaga-peniaga dekat sini ambik barang  dekat sana..

Meh saya tunjuk contoh

Microfon yg tengah trending ni : 

Tengok harga dekat malaysia paling lingkungan RM60++ tapi cer tengok dekat sana berapa harga dia ni.. model yang sama sebijik sejibik...

Okay, ni satu lagi contoh.. Benda pusing-pusing yang kononya hilangkan strees.. tapi aku rasa parent makin stress tengok anak dok main dan kumpul benda ni.. harga kalau depat pasar malam pun ada yang jual RM10 sebijik.. kalau borong dekat sini adalah dalam RM5 sebijik.. nah tengok harga-harga dekat sana..

p/s : harga dalam ni dalam mata wang yuan, 1 Yuan bersamaan lebih kurang RM0.70 duit Malaysia.. So kalau tengok harga dah rendah. kalau convert lagi rendah...  

Okay, nak tahu dekat mana saya dapat harga rendah macam ni? 

Salah satu dari LUBUK dia adalah TAOBAO.COM..

Ops, tapi tunggu dulu.. jika anda masuk dalam tu, of coz anda akan tengok semua tulisan adalah dalam tulisan cina.. sepatah haram pun susah nak faham dan baca..

Dan sekiranya tak kena cara, main cuba-cuba order, kebarangkalian untuk anda tersalah order, barang tak sampai atau kena tipu tu tinggi...

 

So, mahu tak anda jika saya bantu anda untuk belajar cara yang betul untuk lakukan pembelian dekat lubuk-lubuk murah china ni.. ( bukan satu tempat je, ada beberapa tempat lain lagi sebenarnya )

Jika anda tidak yakin dengan saya, biar mereka ini sendiri ( yang pernah belajar dengan saya ) yang buktikan..

 

Amacam? Okay tak kalau saya ajar anda sama seperti saya tunjuk ajar mereka?

Okay, saya dah tak buat kelas, seminar, sebab masa dan tempat terhad, jadi, untuk modul ni, saya modulkan ianya dalam bentuk Ebook..

Meh nak kenalkan..

Ebook Mudahnya Borong China Online..

Tapi jangan risau..

TAK perlu borong, beli 1 unit pun dapat HARGA MURAH!
Semudah A, B, C dan D

A - Ambil Laptop, Pergi Ke Laman Web Lubuk Supplier China
B - Buat Carian Barang Yang Nak Di Beli
C - Cek Harga, Kalau Lagi Murah Dari Di Malaysia, Boleh Beli dan Bayar
D - Duduk Rumah, Tunggu Je Barang Sampai Terus Ke Rumah

Anda dah Jimat

✔ Kos Nak Ke China
✔ Tenaga
✔ Masa
✔ Wang
✔ Kos Minyak Nak Ke Pusat Borong
✔ Kos Tol, Parking Di Pusat Borong

 

APA YANG TERKANDUNG DALAM EBOOK NI?

Ebook setebal 75 m/s ini akan terangkan STEP BY STEP cara untuk anda membeli barang secara online sama ada 1 unit atau borong terus dari china.

Juga diterangkan bagaimana nak dapatkan

Trusted supplier
✔ Kaedah shipping yang jimat
✔ Cara elak kena tipu
✔ Apa yg patut dibuat jika barang tak sampai
✔ Bagaimana nak beli barangan berkualiti pada harga rendah
✔ Bagaimana nak beli barang yang TAK ADA dalam list jualan mereka atau SUSAH JUMPA
✔ Dan banyak lagi....

BONUS : SUPPORT GROUP JUGA DISEDIAKAN!

Ya, walaupun pelaburan anda kecil, tapi kami tetap akan support anda! Dalam group kita boleh sama-sama discuss jika ada sebarang masalah.

Bagaimana.. berminat?

Okay. berapa harga Ebook ni?

Ebook ini sudah masuk versi ke 2 ( updated january 2017 )

Setiap kali versi Ebook ini diupdate, anda akan dapat secara PERCUMA! 

Harga cuma RM90 RM60 sahaja tetapi apa yg bakal anda dapat lebih bernilai daripada itu.

Ya, CUMA RM60!!

Anda akan dapat Ebook yg ajar step by step, ada group support yg aktif, ramai usahawan yg saling bantu membantu dan setiap kali saya update ebook ini, semua pelanggan lama akan dapat versi baru secara PERCUMA!

Buat tempahan sekarang sementara PROMOSI INI MASIH AVAILABLE